Plus size jóga videókurzus 1.

5490 Ft

Próbáld ki ezt a háromrészes videókurzust, amelyhez kiegészítésként PDF anyagokat is kapsz, valamint tippeket arra, hogy hogyan illesztheted be a jógát a hétköznapi életedbe!

“Mit szólnál hozzá, ha mostantól mi itt azt gondolnánk, hogy a boldogság csak és kizárólag az életöröm képességének a függvénye, nem pedig testsúly kérdés. Elhinnéd, hogy az életöröm tanulható?
A jóga során egészen átadod magad a pillanatnak, a külső és a belső érzékelésének, míg végül talán meg is szűnik a külső és a belső, az érzékelt és az érzékelő.” (gyévi)

Plus size jóga videókurzus 1. kezdőknek és újrakezdőknek

Magyarország első Plus size jóga videókurzusa azoknak kínál lehetőséget a jóga gyakorlására, akik korábban súlyfeleslegük miatt nem tudtak vagy nem mertek részt venni a nyilvános jógaórákon. A gyakorlatsorokat Bach Éva alternatív mozgásterapeuta állította össze.

“A Plus size jóga videókurzust kifejezetten  azok számára hoztam létre, akik szeretnének jógázni, de eddig erre súlyfeleslegük miatt vagy megfelelő oktató és körülmények hiányában nem volt lehetőségük, kényelmetlenül érezték magukat a jógaórákon, vagy nem figyeltek oda kellően az oktatók arra, hogy az adott gyakorlatot az alkatuk miatt esetleg nem tudták megfelelően elvégezni.

A kezdő (és újrakezdő) Plus size jóga kurzus létrehozásával abban szeretnélek támogatni, hogy el tudj indulni ezen az úton, akkor is, ha eddig a súlyfelesleged bármilyen okból megakadályozott a jóga gyakorlásában, ezért a Plus size jóga videókurzus gyakorlatait úgy állítottam össze, hogy azok számodra is elvégezhetők legyenek.”

Elfogyott

Részletek

Plus size jóga videókurzus 1.

A Plus size jóga 1. gyakorlatait kifejezetten a súlyfelesleggel rendelkezők számára állítottam össze úgy, hogy a gyakorlatsor

 • lehetővé tegye az egész test figyelmes átmozgatását;
 • erősítse meg és gondozza a súlyfelesleg miatt jellemzően problémás területeket;
 •  fokozatosan készítse fel a testet a nehezebb jóga ászanák kivitelezésére;
 • a gyakorlatok elvégzésében nem jelentsen akadályt, ha itt-ott kerekebb vagy, mint a jóga hagyomány aszkétái;
 • segítsenek téged abban, hogy az az örökös harc, amelyet a testeddel vívtál véget éljen, és végre harmóniában és szeretetben élj önmagaddal.

A kurzus tartalma:

A plus size jóga videókurzus kicsit olyan, mint egy 10-15 alkalmas jógabérlet. Az egyéni gyakorlás során használható videóanyagokban és az írott jegyzetben pontos és részletes instrukciókat adok neked a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatban. Ezen felül a tananyag megvásárlását követően, ha kéred, további kiegészítő gyakorlatokat, hétköznapi életmódtippeket is küldök neked.

  • 1db 25-30 perces videó, amely részletesen bemutat egy teljes gyakorlatsort mutat a hétköznapokra;
  • 1db PDF leírás a gyakorlatsorhoz, kiegészítésekkel;
  • 2db 8-8 perces rövid kiegészítő videó, amelyeket később, a gyakorlás egyes pontjain be tudsz illeszteni a meglévő gyakorlatsorba;
  • 2db PDF leírás a kiegészítő videókhoz;
  • 2db a tananyag részét képező kiegészítő gyakorlatsor, szintén PDF formátumban;

+1: 5db ingyenes hírlevél, amelyben érdekességeket, életmód- és gyakorlási tippeket küldök neked motivációként.

Rendszerkövetelmények:

 • Ajánlott operációs rendszer: Windows
 • MP4 fájlok lejátszására (pl. youtube videók is ilyenek) alkalmas böngésző és Flash player
 • Stabil internetkapcsolat
 • Ha új tananyag válik számodra elérhetővé, arról e-mailben értesítelek majd, amely levél elképzelhető, hogy a "Promóció" kategóriába érkezik, ezért ezt kérlek, hogy rendszeresen ellenőrizd!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.