Tavaszi megújulás – Testpozitív nap

Egynapos tavaszi elvonulás csikunggal, jógával, szomatodráma testpozitív műhellyel és stylinggal – testi-lelki megújulás, Neked!

Ismerd meg és szeresd meg jobban a tested! Próbálj ki új dolgokat! Gyere és töltődj fel önmagad iránti szeretettel, megelégedéssel és önbizalommal, hogy a tavasz idén valóban a kikelet ideje legyen!

Legyen egy teljes napod!

Te hogy vagy a testeddel?

Ha a válasz nem egyértelműen az, hogy “fantasztikusan”, és hogy “szeretem a testemet”, akkor itt a helyed!

Ezt a workshopot azért találtam ki és azért szervezem meg időről-időre, mert észrevettem, hogy mi emberek sokszor nagyon-nagyon rossz véleménnyel vagyunk a saját testünkről. Naphosszat, éveken át elégedetlenkedünk miatta, és valami egészen rendkívüli kreativitással tudjuk bevezetni az önkínzás újabb és újabb eszközeit a hétköznapi életünkbe annak érdekében, hogy megváltoztassuk.

Ez a nap azonban másról fog szólni.

Öltözz tavaszba kívül-belül!

Ez az egynapos elvonulás  azoknak szól, akik szeretnék jobban megismerni testükhöz fűződő viszonyukat. Tapasztalatok szerint az életminőség, a test-lelki boldogság nem annak függvénye, hogy alkatunk, a testünk formája és működése mennyire felel meg az elfogadottnak. Az életöröm és az önbizalom valójában teljes önmagunk megismerésében és elfogadásában rejlik, és minden változás első lépése is pontosan ez az elfogadás. E nélkül nem megy, nehéz, vagy nem végleges.

Te szeretnél boldog, magabiztos lenni?

Ha tehát boldogságra, életörömre és önbizalomra vágysz, azt kezdd azzal, hogy az önmagadhoz, testedhez fűződő viszonyodat egy szeretetteljes, elfogadó viszonnyá átalakítva elindulsz az általad kiválasztott úton. Erre ma már számos nagyszerű technika létezik, és ezek közül a Testpozitív napon ki is próbálhatsz néhányat.

Csikungozni, jógázni fogunk, hogy megfelelően kapcsolatba kerülhess a testeddel, az önszeretet és testkapcsolat műhely foglalkozásokon pedig nekiállunk ezt a kapcsolatot megismerni és megjavítani. A délutáni meglepetés pedig egy igazi styling előadás: tuti tippek, színtanácsadás és öltözködési tanácsadás Antal Betti stylisttal.

Szeretnél te is eltölteni egy napot azzal, hogy befelé fordulsz, és megtanulod, hogyan és miért becsülheted és szeretheted önmagadat és az életedet?

Gyere el, legyen rá egy teljes napod!

Legyen egy teljes napod!

Jelentkezz a "Tavaszi megújulás" testpozitív napra!

Szeretnél te is eltölteni egy napot azzal, hogy befelé fordulsz, és megtanulod, hogyan és miért becsülheted és szeretheted önmagadat és az életedet?

Szeretnék részt venni

Mit jelent az, hogy “testpozitív”?

A testpozitív mozgalmak napjainkban forradalmasítják testünkhöz fűződő viszonyulásunkat, amely az elmúlt évszázad diéta- és fitneszőrületében meglehetősen eltorzult, megromlott. Ennek jegyében én magam is egy olyan emberi és emberközeli szemléletmód megteremtésén és népszerűsítésén fáradozom, ahol többé nincs helye az önutálatnak, hanem együttérzéssel, elfogadással és megbocsájtással tekintünk önmagunkra, és ezzel együtt a testünkre is. Arra a testre, amely valóban hűséges társunkként elkísér és szolgál bennünket egy életen át. Hiszem, hogy e pillanatban pontosan az a legjobb önmagad vagy, ami képességeid és lehetőségeid szerint lenni tudsz, ezért fontos számomra, hogy tiszteljelek és elfogadjalak téged.

 

Tudnivalók a Testpozitív napról

Mikor lesz a testpozitív nap?

Az plus size jóga testpozitív nap időpontja 2018. március 11-én 8:30-tól 19:30-ig (félórás szünetekkel és egy hosszabb ebédszünettel)

Mi lesz a program?

A reggeli önismereti gyakorlat után következő csikung felfrissít és segít, hogy megérkezz a testedbe, középpontodba – a saját erődbe, és felkészít a további könnyű mozgással járó önismereti foglalkozásokra. Nap közben a szomatodráma keretében lehetőséged nyílik a testeddel való találkozásra, a testedhez fűződő viszonyod megismerésére, vagy akár javítására is.

Késő délután Antal Betti stylist foglalkozásán személyre szabott és a hétköznapokban is remekül használható, alapvető öltözködési tippeket kaphatsz, majd a nap eredményeit egy megnyugtató, szeretetteljes és elmélyült testpozitív jóga órával rögzítheted.

Mit hozz magaddal?

  • Kérlek, hogy jógamatracot, szükség esetén plédet, meditációs párnát mindenképpen hozz magaddal!
  • Ezen felül szükséged lesz egy csodaszép színes sálra vagy kendőre is – lehet kicsi vagy akár nagy is, vagy mindkettő – a  lényeg, hogy neked tetsszen!
  • Ha igényled, hozhatsz egy törölközőt is, jól tud esni, ha van nálad, no meg egy könnyű ebédet, illetve mindenképpen javaslom, hogy olyan egy kényelmes, jógázásra alkalmas ruhát vegyél fel, amiben jól is érzed magad!
  • Kávét, teát és némi édes és sós rágcsálnivalót hozok magammal, de nyugodtan hozd magaddal te is a kedvenceidet.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni a térkép alatt található jelentkezés gombra kattintva tudsz, de ha szeretnél előtte bővebb információt, akkor az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével bátran kérdezhetsz is.

 

Hol lesz a workshop?

A testpozitív nap helyszíne: Tree of Life Tréning Center, 1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/A . Kapucsengő: 21.

Mennyibe kerül a Plus size jóga testpozitív nap?

A Plus size jóga testpozitív nap részvételi díja 18.000,- Ft.

Early bird kedvezmény: Jelenkezz 2018. február 8. előtt, és vegyél részt kedvezményes áron, 15.400,- Ft-ért a Testpozitív napon!

A Plus size jóga videókurzus gyakorlói számára a részvételi díjból 10% kedvezményt biztosítunk.

A jelentkezésed kizárólag a részvételi díj befizetését követően válik érvényessé. Érdemes igyekezni, mert a résztvevők maximális száma erősen limitált. Az ‘Early bird’ kedvezmény a 2018. február 8-ig történő, befizetett részvételi díjjal érvényesített jelentkezésekre vonatkozik.

Kérdésed van? Érdeklődsz az esemény iránt? Esetleg már most jelentkeznél?

4 + 2 =