Testpozitív nap

Egynapos tavaszi jóga elvonulás szomatodráma testpozitív workshoppal - testi-lelki megújulás, Neked!

Az október az elcsendesedés ideje. A természet befelé fordul: a levelek lehullottak, és önmagába tekint minden, ami él. Érdemes a természettel összhangban működni, együtt élni annak ritmusával, így a korábban nehéznek, bosszantónak tűnő külső tényezőkkel (eső, hideg, sötét...) együtt lélegezve, azzal harmonikusan összesimulva, nyugalomra lelhetünk.

Ha szeretnél te is eltölteni egy napot befelé fordulással és elmélyült jógagyakorlással, közelebb kerülni önmagadhoz, a testedhez és a természethez, gyere el erre a testkapcsolat workshopokkal és sminktanácsadással egybekötött jóganapra!

Legyen egy teljes napod!

Több mint egy jóganap!

Egy lehetőség a valódi kapcsolódásra, összehangolódásra egymással és önmagunkkal

Ne ijedj meg, nem fogunk ám reggeltől-estig folyamatosan jógázni (noha annak is megvan a maga szépsége, és lehet úgy csinálni, hogy a test is jól viselje)! A programban olyan előadások és workshopok is szerepelnek, amelyek során kifejezetten a test és a lélek kapcsolatával foglalkozunk majd, és az önszeretet, a belső harmónia felé vezetnek Téged.

Ezt a workshopot egyszerűen azért szervezzük meg, mert észrevettük, hogy mi emberek - a nők meg aztán különösen - sokszor nagyon-nagyon rossz véleménnyel vagyunk a saját testünkről. Naphosszat, éveken át elégedetlenkedünk miatta, és valami egészen rendkívüli kreativitással tudjuk bevezetni az önkínzás újabb és újabb eszközeit a hétköznapj életünkbe annak érdekében, hogy megváltoztassuk.

Ez a nap azonban másról fog szólni.

Aki tehát belső kritikusának további önbecsmérlő monológjaira éhezik, az hitem szerint keservesen csalódni fog, ha eljön erre a programra. Feltett szándékunk ugyanis, hogy ezen a napon csak olyasmi fog történni, amitől egyre ikább szerethetőnek érzed majd magad éppen úgy, ahogy vagy.

 

Tudnivalók a Testpozitív napról

Mikor lesz a testpozitív nap?

Az plus size jóga testpozitív nap időpontja 2017. október 29-én 7:30-tól 19:30-ig (félórás szünetekkel és egy hosszabb ebédszünettel)

Mi lesz a program?

A nap folyamán két másfél órás jógaórán vehetsz részt, valamint lehetőséged van megízlelni a 2-szer 90 percben egy, a testedhez való viszonyodat gyógyító módszert is. Lesznek ezen felül egészségvédő és önbizalomfejlesztő mozgásgyakorlatok és előadások.

Részletes program:

  • 2x90 perc jógagyakorlás a test egészségéért, és azért, hogy megérezd, hogyan is működik éppen aznap (8:00-tól 9:30-ig és este 16:00-17:30-ig)
  • 2x90 perc szomatodráma alapú testkapcsolat workshop, amelynek célja testünk üzeneteinek feltárása, megértése, és egy gyógyító kommnikáció kialakítása test és lélek között (10:00-11:30-ig és 14:15-15:45-ig)
  • Egyéni tanácsadással egybekötött sminkoktatás László Viktóriával, a L'Oreal hajdani sminkszakértőjével (13:00-14:00-ig)
  • Az ebédszünet után 30 perc zen légzés a nyugalomért és a jó emésztésért (ebéd után, 12:30-13:00-ig)
  • 60 perces Legyél te is felejthetetlen! -  László Viktória önszeretet és önbizalom tréner előadása ész beszélgetés (17:45-18:45-ig)
  • Záróbeszélgetés (18:45-19:30-ig)

Mit hozz magaddal?

  • Kérlek, hogy jógamatracot, szükség esetén plédet, meditációs párnát mindenképpen hozz magaddal!
  • Ezen felül szükséged lesz egy csodaszép színes sálra vagy kendőre is - lehet kicsi vagy akár nagy is, vagy mindkettő - a  lényeg, hogy neked tetsszen!
  • Ha igényled, hozhatsz egy törölközőt is, jól tud esni, ha van nálad, no meg egy könnyű ebédet, illetve mindenképpen javaslom, hogy olyan egy kényelmes, jógázásra alkalmas ruhát vegyél fel, amiben jól is érzed magad!

A kávét és a teát biztosítjuk.

Hol lesz a workshop?

A testpozitív nap helyszíne: Tree of Life Tréning Center, 1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/A

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni a térkép alatt található jelentkezés gombra kattintva tudsz, de ha szeretnél előtte bővebb információt, akkor az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével bátran kérdezhetsz is.

Mennyibe kerül a Plus size jóga testpozitív nap?

A Plus size jóga testpozitív nap részvételi díja 18 000 Ft.

A Plus size jóga videókurzus gyakorlói számára a részvételi díjból 20% kedvezményt biztosítunk.

Rendeljünk neked ebédet?

Ha szeretnéd, hogy meglepjünk egy finom vegetáriánus ebéddel, szívesen megrendeljük számodra további 3 000 Ft-ért. Kérlek, hogy ezt az igényedet is jelezt legkésőbb 2017. október 25-ig e-mailben vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Mit jelent az, hogy "testpozitív"?

A testpozitív mozgalmak napjainkban forradalmasítják testünkhöz fűződő viszonyulásunkat, amely az elmúlt évszázad diéta- és fitneszőrületében meglehetősen eltorzult, megromlott. Ennek jegyében én magam is egy olyan emberi és emberközeli szemléletmód megteremtésén és népszerűsítésén fáradozom, ahol többé nincs helye az önutálatnak, hanem együttérzéssel, elfogadással és megbocsájtással tekintünk önmagunkra, és ezzel együtt a testünkre is. Arra a testre, amely valóban hűséges társunkként elkísér és szolgál bennünket egy életen át. Hiszem, hogy e pillanatban pontosan az a legjobb önmagad vagy, ami képességeid és lehetőségeid szerint lenni tudsz, ezért fontos számomra, hogy tiszteljelek és elfogadjalak téged.

 

Legyen egy teljes napod!

Jelentkezz a Plus size jóga testpozitív napra!

Több mint egy jóganap: egy lehetőség a valódi kapcsolódásra egymással és önmagunkkal.

Szeretnék részt venni

Trénerek

Viktóriáról bővebb információt a sminkkel.hu és az azattores.hu oldalakon találsz. Ha rólam szeretnél többet megtudni, nézz körül a mindenok.hu oldalon, vagy látogasd meg a Cafeblogon VIP Koffein blogot és a Minden OK blogot!

Bach Éva

a Plus size jóga első magyarországi képviselője, alternatív mozgásterapeuta és testkapcsolat tréner

László Viktória

önszeretet tréner, a L'Oreal hajdani vezető sminkmestere

Kérdésed van? Érdeklődsz az esemény iránt? Esetleg már most jelentkeznél?

5 + 13 =