Plus size jóga testpozitív nap

Jóganap és testkapcsolat workshop

Ősszel a világunk befelé fordul, és beköszönt a meztelen téli elcsendesedés. Ilyenkor mintha kissé közelebb kerülnénk valami mély, belső csendhez, és távolabb a külvilág nyári zsibongó zajától.

A nyárutó egyúttal a szüret ideje is. A természet, mint érett asszony, gazdagon megajándékoz bennünket az élet gyümölcseivel, és mi ezúttal megtehetjük, hogy a forró idők lehajló nyugalmával, az életet ünnepelve, visszatérjünk önmagunkhoz.

Plus size jóga elvonulásból jelenleg nagyon kevés van  Magyarországon. Én magam is csak éppen erről az egyről tudok, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan vannak olyanok, akik nagyon szeretnének eltölteni legalább egy napot elmélyült jógagyakorlással és érdekes workshopokkal, akár súlyfelesleggel is, testreszabottan. Éppen ezért gondoltam arra, hogy meghívjalak benneteket egy olyan jóganapra, ahol élőben is kibpróbálhatjátok a plus size  jógázást, elmélyíthetitek a gyakorlást és új ásznákat, gyakorlatsorokat ismerhettek meg.

Legyen egy teljes napod - jógázz ducin, élőben is!

Több mint egy jóganap!

Egy lehetőség a valódi kapcsolódásra egymással és önmagunkkal

Ne ijedj meg, nem fogunk egész nap jógázni! Feltett szándékom, hogy ezen a napon a mozgáson túl még sokkal több is történhessen, mert még mozgásterapeutaként is különösen fontosnak tartom, hogy ne csak a testtel, hanem a lélek és a test kapcsolatával is foglalkozzunk.

Azt vettem észre, hogy mi emberek - a nők meg aztán különösen - sokszor nagyon-nagyon rossz véleménnyel vagyunk a saját testünkről. Naphosszat, éveken át elégedetlenkedünk miatta, és valami egészen rendkívüli kreativitással tudjuk bevezetni az önkínzás újabb és újabb eszközeit a hétköznapj életünkbe.

Ez a nap azonban másról fog szólni.

Így aztán aki a belső kritikusának további önbecsmérlő monológjaira éhezik, az hitem szerint keservesen csalódni fog, ha eljön erre a programra, mert feltett szándékom, hogy ezen a napon csak olyasmi történjen, ami közelebb visz önmagadhoz. Az elfogadáshoz, a szeretethez, és ezzel talán egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb, egészségesebb élethez.

A programban szerepel néhány olyan szomatodráma alapú testkapcsolat fejlesztő workshop is, amelynek célja testünk üzeneteinek feltárása, megértése, és egy gyógyító kommnikáció kialakítása test és lélek között.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 17.

Információk a workshopról

Mit jelent az, hogy "testpozitív"?

A testpozitív mozgalmak a 21. században erősödtek meg, és egy olyan emberi világ megteremtésén fáradoznak, ahol többé nincs helye az önutálatnak. Ehelyett együttérzéssel, elfogadással és megbocsájtással tekintünk a testünkre, amely valóban hűséges társunkként elkísér és szolgál bennünket egy életen át, és hisszük, hogy mindenki pontosan az a legjobb önmaga, ami lenni tud és szeretne.

Mikor lesz a testpozitív nap?

Az első magyar plus size jóga testpozitív nap időpontja 2017. augusztus 19-én 8:00-tól 19:30-ig (félórás szünetekkel és egy hosszabb ebédszünettel)

Hol lesz?

A jóganap helyszíne: Szomatodráma Központ, 1021 Budapest, Vadaskerti út 13b

Mi lesz a program?

A nap folyamán két másfél órás jógaórán vehetsz részt, valamint lehetőséged van megízlelni a 3-szor 90 percben egy, a testedhez való viszonyodat gyógyító módszert is. Emellett meghallgathatod a minden ízében felejthetetlen és varázslatos László Viktória önbizalom tréner előadását "Hogyan szeretem jól a testem? címmel", Bach Zoltán taoista csikung oktató és meridián klub vezető pedig, aki amúgy az Everness már-már állandó előadója, arról beszél majd, hogy vajon miért és hogyan is érdemes sokáig élni?

(Viktóriáról bővebb információt a sminkkel.hu és az azattores.hu oldalakon találsz, Zolóról pedig a boldogsagpont.hu oldalon olvashatsz. Ha rólam szeretnél többet megtudni, a mindenok.hu oldalon találsz bővebb információt.)

Emellett szerepel a programban a Dr. Eőry Ajándok-féle egészségmegőrző meridiántorna, és "az örök fiatalság forrásának" is nevezett 5 tibeti jógagyakorlatot is megtanulhatod.

Mit hozz magaddal?

Kávét és teát biztosítunk, de kérlek, hogy jógamatracot és egy plédet mindenképpen hozz magaddal! Meditációs párna lesz a helyszínen. Ezen felül szükséged lesz egy csodaszép színes sálra vagy kendőre is - lehet kicsi vagy akár nagy is, vagy mindkettő - az a legjobb! A lényeg, hogy neked tetsszen! Ha igényled, hozhatsz egy törölközőt is, jól tud esni, ha van nálad, no meg egy könnyű ebédet, illetve mindenképpen javaslom, hogy olyan egy nagyon kényelmes, jógázásra alkalmas ruhát vegyél fel, amiben jól is érzed magad!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Egyrészt kattagombra itt jobbról, de ha szeretnél bővebb információt, akkor kérdezz bátran az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Mennyibe kerül a Plus size jóga testpozitív nap?

A Plus size jóga testpozitív nap részvételi díja 13 500 Ft.

A Plus size jóga videókurzus gyakorlói számára a részvételi díjból 20% kedvezményt biztosítunk, így nekik a program 10 800 Ft-ba kerül.

Jelentkezem

Rendeljünk neked ebédet?

Ha szeretnéd, hogy meglepjünk egy finom vegetáriánus ebéddel, szívesen megrendeljük számodra további 3 000 Ft-ért. Kérlek, hogy ezt az igényedet legkésőbb 2017. május 20-ig e-mailben jelezd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Trénerek

Győrffy Éva

alternatív mozgásterapeuta; a Plus size jóga létrehozója, alternatív mozgásterapeuta és testkapcsolat tréner

Bach Zoltán

5 tibeti jógagyakorlat és meridiántorna; Elődaása: Miért és hogyan is érdemes sokáig élni?

László Viktória

önszeretet tréner; Előadása: Hogyan szeretem jól a magam?

Legyen egy teljes napod - együtt, veled, érted... mindenkiért!

Jelentkezz a Plus size jóga testpozitív napra!

Több mint egy jóganap: egy lehetőség a valódi kapcsolódásra egymással és önmagunkkal.

Szeretnék részt venni

Kérdésed van? Érdeklődsz az esemény iránt? Esetleg már most jelentkeznél?

13 + 4 =